Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення селищного голови до жителів Доманівської громади

Актуально
17.08.2021

Вже зовсім скоро весь український народ святкуватиме 30-річчя Незалежності України. За давньою українською традицією добрі господарі прибирають до свят свої оселі та помістя. Не забувайте навести лад і за парканом.

Відповідно до Правил благоустрою затверджених рішенням Доманівською селищною радою від 3 липня 2012 року №5 територію біля паркану має прибрати господар. Тож кожному необхідно:

  • скосити бур’ян;
  • обрізати гілля дерев, що нависає над проїзною частиною вулиці та тротуаром.

Розлоге гілля, заважає пересуванню автотранспорту, обмежує видимість для водіїв та створює аварійну ситуацію. Подекуди на наших вулицях вже не можуть розминутись автомобілі.

Нагадую, за таке порушення державою для громадян передбачено штраф від двадцяти (340грн) до вісімдесяти (1360грн.) неоподаткованих мінімумів доходів громадян; на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності  - від п’ятдесяти (850грн) до ста (1700грн) неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Згідно ст.255 КУпАП, протоколи про адміністративні правопорушення складаються:

  • Посадовими особами, уповноваженими на те виконавчим комітетом селищної ради за порушення, вчинені у місцях, заборонених рішенням селищної ради;
  • Уповноваженими представниками поліції.

Поважаймо один одного, наведемо порядок, розчистимо вулиці,  не чекаючи біди будемо дружно святкувати Головне Свято Держави.

Всіх вас запрошую на святковий захід, який відбудеться 20 серпня о 10 годині у будинку культури смт. Доманівка. Детальніше про святкування буде оголошено на сайті.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше