Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення Доманівського селищного голови з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення
20.11.2021

Шановні жителі громади!

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
У цей день ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!
З метою відзначення Дня Гідності та Свободи запрошуємо всіх жителів громади вшанувати відданість та мужність захисників покладанням квітів і лампадок до Стіни Пам’яті та пам'ятних знаків.

З повагою
селищний голова                                          Віктор ВЛАСЮК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше