Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з 219-річницею заснування селища Доманівка

Вітання
12.09.2021
Шановні жителі Доманівки!
Сьогодні ми відзначаємо 219-й день народження нашої Доманівки.
12 вересня — особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє селище, тих людей, чиєю працею воно створювалось та розвивається. День селища -- це ще один привід зізнатися у любові рідній Доманівці.
Найбільшою гордістю нашого селища, є його жителі. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша Доманівка, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців. У цей складний, випробувальний час, як для України, так і для нашої громади, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, маючи різні думки та погляди, ми повинні вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей для розвитку нашого селища та громади.
З щирого серця бажаю нашій рідній Доманівці стабільності та процвітання, а вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, миру, достатку щедрої долі, сили й наснаги в усіх справах.
Світлої та щасливої долі тобі, Доманівко!
З повагою
Доманівський селищний голова                                       Віктор ВЛАСЮК
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше