Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ОСВІТЛЕННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРОМАДИ

Новина
31.08.2021

  Відділ житлово-комунального господарства, архітектури та благоустрою Доманівської селищної ради на звернення жителів громади постійно інформує щодо проведених робіт  по відновленню зовнішнього вуличного освітлення населених пунктів громади.

   Станом на 30.08.2021 року (за період від 18 по 30 серпня ) проведено поточний ремонт мережі  та повністю відновлено зовнішнє освітлення вулиць сіл Зброшкове та Забари, вулиць Суворова, Космонавта Комарова, Осипенка, 40 років Перемоги, Новоселів, Соборності, О.Ливадара в селищі Доманівка.  

   Роботи по освітленню вулиць населених пунктів громади тривають. Просимо жителів громади з розумінням віднестися до тимчасових незручностей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше