Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Новина
20.08.2021

В проміннях сонця народився день,

Коли усе омріяне збулося.

Всі квіти світу, ніжність вся пісень

Уплелися у вітальне стоголосся.

Хай мудрість буде в юності літах,

Хай квітне твоя мова солов’їна

З Днем Незалежності велична і свята

З Днем народження кохана Україно.

20 серпня у Доманівському будинку культури відбулося урочисто-святкове дійство, присвячене 30-й річниці Незалежності України.

У фоє Будинку культури на гостей чекала виставка творчих робіт митців старостинських округів та історичний калейдоскоп подій Доманівської громади за роки незалежності.

Участь в урочистих заходах взяли керівники громади, старости, представники трудових колективів, громадських організацій та молодь.

Від імені Доманівського селищного голови Віктора Власюка учасників зібрання зі святом привітала секретар селищної ради Вікторія Кузніченко, побажала всім миру, злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

«Щиро вітаю вас тридцятою річницею Дня Незалежності України! Бажаю усім міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі й щедрі літа. Нехай мир і злагода панують у нашій Доманівській громаді!», ‒ сказала Вікторія Кузніченко.  

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Секретар селищної ради Вікторія Кузніченко вручила Почесні грамоти та подяки за вагомий внесок у становлення української державності, високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України жителям Доманівської громади.

Схиливши голови, хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам’ять про тих, хто у різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за Незалежність України та поклали квіти до Стіни Пам’яті та Братської могили борців за визволення рідного краю. Ми непереможні. І наша непереможність закладена в нашій пам’яті. Кожен із загиблих воїнів залишиться у нашій пам’яті, а  вдячність за подвиг  житиме у наших серцях.

Україна!  Скільки  глибини  у  цьому  слові…  Це  золото безмежних  полів,  бездонна  синь  зачарованих  небес.  Тихі плеса річок, сині очі озер і ставків. Це безмежні степи і ліси, зелені  долини і луки.  Україна…Золота, чарівна  сторона. Безліч цих ніжних поетичних слів у своїх піснях, дарували учасникам урочистого зібрання самодіяльні творчі колективи та окремі виконавці клубних закладів Доманівської громади. Глядачі бурхливими оплесками зустрічали кожен виступ артистів.

Любіть свою Україну, пишайтесь її символами.

Ясного вам неба, мирного майбуття!

Здоров'я і щастя вам, рідні краяни, добробуту, миру на довгі роки!

З Днем Незалежності України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше