Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У селищі Доманівка скоєно новий акт вандалізму

Новина
11.08.2021

5 серпня повідомлялося про скоєні акти вандалізму на дитячому майданчику "Веселий дворик" по вул. Центральній у Доманівці. Але вандали на цьому не зупиняються, вони продовжують псувати комунальне майно та завдавати збитків селищній раді.

У ніч з 10 на 11 серпня зламано ліхтар вуличного освітлення біля дитячого майданчику по вулиці О.Ливадара у селищі Доманівка.

Знову, звертаємось до усіх мешканців громади бути небайдужими до подібних фактів, берегти комунальне майно. У разі, якщо Ви стали свідками подібних неприпустимих вчинків місцевих злодіїв, просимо фіксувати ці факти на відео та одразу повідомляти до Національної поліції за номером 102.

Відділ житлово-комунального

господарства, архітектури та благоустрою

Доманівської селищної ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше