Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято «Повір у себе» для дітей з особливими потребами

Новина
03.12.2021

2 грудня, у Доманівському Центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Промінець» відбулося свято "Повір у себе".

На свято до спеціалізованого дитячої установи завітали секретар Доманівської селищної ради Вікторія Кузніченко, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради Світлана Маташнюк та батьки вихованців закладу.

Сердечно вітаючи дітей зі святом, Вікторія Кузніченко побажала їм здоров’я, любові, душевної теплоти, здійснення мрій і бажань та вручила солодощі від селищного голови.

Святкову, радісну атмосферу створили усмішки дітей та різноманітні за стилем та жанром номери, які показували вихованці центру.

Директор реабілітаційного закладу Наталія Мороз подякувала почесним гостям за турботу, адже діти від таких зустрічей отримують багато вражень та позитивних емоцій, вони завжди щиро радіють новим друзям.

Повір у себе, ці слова, як гасло,

Їх кожен день читай!

Жити на землі - велике щастя,

Нехай комусь тепліше стане,

Від наших добрих справ і почуттів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше