Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі громади! У Доманівській громаді працюють пункти щеплень від COVID-19

COVID-19
10.08.2021

Нова, ще страшніша хвиля COVID-19 погрожує людству. Новий штам коронавірусу "Дельта плюс" же досягнув Польші, Росії та викликав неабияке занепокоєння експертів. Він легше поширюється, швидше проникає до клітин легень та може бути потенційно стійкішим до антитіл.

За прогнозами ВООЗ,  вже до кінця серпня штам "Дельта" може становити 90% випадків захворювань на планеті.

Тим часом, ми забули про маски та дезінфектори. Більшість людей  відмовляється вакцинуватися. Не вакцинований вчитель чи медичний працівник ризикує власним життя та становить загрозу  оточуючим.

На території громади працює 2 пункти щеплення від COVID:

  • у приміщенні Доманівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, який працює з 9-00 до 12 години з понеділка по п’ятницю (2-й поверх поліклінічного відділення Доманівської багатопрофільної лікарні);
  • у Маринівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Щеплення проводиться безкоштовно. Для цього потрібно:звернутись до свого сімейного лікаря та отримати направлення. Після вакцинації не спішіть покинути медичний заклад. Залишайтесь там не менше пів години.

Медична статистика свідчить про те, що усі вакцини, які використовує Україна, ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби.  То ж не бійтесь, подбайте про себе і своїх близьких. Встигніть захиститися до початку нової хвилі COVID-19. Допоможіть записатися на щеплення своїм близьким.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше