Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі Доманівської громади!

Новина
07.10.2020

Доманівська селищна рада розпочинає анкетування та збір пропозицій до формування бюджету на 2021 рік серед жителів Доманівської громади, а також жителів Володимирівської, Маринівської, Щасливської, Зеленоярської сільських рад у рамках інформаційної кампанії «Впливай на бюджет своєї громади!» Ваші пропозиції будуть враховані при визначенні стратегічних та операційних цілей, а також напрямків проектів направлених на соціально-економічний розвиток в нашій громаді. Анкета є повністю анонімною.

Впливай на місцеву бюджетну політику - надай свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади у наступному році! БЮДЖЕТ ГРОМАДИ – ЦЕ ГРОШІ ГРОМАДИ, ТВОЇ ГРОШІ!

Кожен житель Доманівської громади та Володимирівської, Маринівської, Щасливської, Зеленоярської сільських рад може внести пропозиції в довільній формі чітко та конкретно сформульовані, які на його думку мають бути враховані в бюджеті 2021 року. Пропозиції приймаються на електронну адресу selrad@ukr.net з поміткою «Пропозиція до бюджету» за телефоном бухгалтерії Доманівської селищної ради тел. 9-13-60,  або через заповнення ЕЛЕКТРОННОЇ АНКЕТИ у термін до 24 жовтня 2020 року.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень селищної ради, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з зазначенням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше