Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали земляків - захисників

Фоторепортаж
14.10.2021

13 жовтня, напередодні Дня захисників і захисниць України у фоє Доманівського будинку культури відбулась урочисті заходи з нагоди свята!
Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України.
Звертаючись до учасників урочистого заходу, селищний голова Віктор Власюк зазначив: "Сьогодні ми віддаємо шану нашим захисникам та захисницям. День захисника України - це день тих, завдяки кому ми знаходимося тут, на своїй землі, під своїми синьо-жовтими прапорами, у своїй, вільній та незалежній Україні. День тих, хто впродовж століть боронив нашу землю. А у 2014 році захистив Україну від російської агресії. І продовжує захищати сьогодні. Бажаю всім вам міцного здоров’я, миру та процвітання, життєвих благ та всіляких гараздів".
Пам'ять земляків, які загинули під час захисту суверенітету України учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.
Музичні вітання дарували захисникам - землякам Народний вокальний ансамбль "Нові Обрії" та Ігор Коршенко.
Тож нехай же щасливим буде життя України, яку бережуть славні її захисники, нехай назавжди світлим буде небо, завжди буде хліб на столі та мирним кожен прийдешній день.
Зі святом наші дорогі земляки - захисники!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше