Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали працівників освіти з нагоди професійного свята

Новина
03.10.2021

На початку жовтня ми щороку відзначаємо День працівників освіти. 1 жовтня у Доманівському базовому будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вчителя.
З вітальним словом до працівників освіти Доманівської громади, зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю, звернулася секретар селищної ради Вікторія Кузніченко. У своїй промові вона підкреслила велич значення вчителя для суспільства, подякувала педагогам громади та висловила вдячність за плідну роботу. Також свої привітання висловила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Любов Янковська.
За плідну працю, високе служіння обраній справі, професіоналізм, невтомний творчий пошук, вагомий особистий внесок у розбудову регіональної освіти та з нагоди Дня працівників освіти Вікторія Кузніченко та Любов Янковська вручили педагогам грамоти та подяки.
Святковим дарунком освітянам став концерт у виконанні вихованців освітніх закладів та творчих колективів Доманівської громади.
Шановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління!Щиро і сердечно вітаємо Вас з Днем працівників освіти! Нехай кожен Ваш день розпочинається усмішкою, а завершується відчуттям задоволення, думки ваші і вчинки проміняться добром і щедрістю, а серце зігрівається щирою вдячністю батьків і ваших вихованців!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше