Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подяка Народному депутату України Артему Чорноморову

Новина
24.12.2021

Доманівська територіальна громада висловлює щиру подяку Народному депутату України Артему Олеговичу Чорноморову за сприяння у виділенні державної субвенції для придбання трактора МТХ 82 з відвалом.

Відтепер сучасна спеціалізована техніка розчищатиме наші дороги у заметіль, працюватиме на благоустрій громади.

Шановний Артеме Олеговичу, дякуємо Вам за розуміння проблем та  підтримку Доманівської громади. Придбання нового функціонального трактору – це ще одна сходинка у створенні комфортних, безпечних умов проживання у рідному краї.

Від імені всіх жителів громади бажаю Вам  міцного здоров`я, невичерпної енергії, натхнення та успіху.  Нехай завжди Вас зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються світлом, любов’ю і радістю сьогодення.

Доманівський селищний голова                               Віктор ВЛАСЮК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше