Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перевірили суб'єкти господарювання щодо дотримання карантинних вимог

Новина
09.12.2021

Сьогодні, 9 грудня, робочою групою у складі представників Держпродспоживслужби, Доманівського відділення поліції №2 Вознесенського РУ ГУНП в Миколаївській області та селищної ради проведено рейд щодо дотримання санітарних норм та дії обмежень відповідно вимог «червоного» рівня епідемічної небезпеки суб’єктами господарської та підприємницької діяльності.

Робочою групою обстежено 4 об'єкти торгівлі, 2 аптеки, 2 перукарні та 2 заклади громадського харчування на території селища Доманівка.

У перевірених закладах не виявлено порушень протиепідемічних вимог, персонал дотримується маскового режиму, наявні антисептичні засоби у закладі, інформаційні матеріали тощо.

Також члени групи під час перевірки провели інформаційно — роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за дотриманням вимог карантину у «червоній» зоні.

Бережіть себе та своїх близьких дотримуючись карантинних заходів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше