Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо освітлення населених пунктів громади

Новина
17.08.2021

Відділ житлово-комунального господарства, архітектури та благоустрою Доманівської селищної ради на звернення жителів громади інформує щодо проведених робіт з відновлення зовнішнього вуличного освітлення населених пунктів громади.

Станом на 16 серпня, проведено зміну технічних параметрів (збільшення потужності) на РУ-0,4 кВ в СКТП-2 у селищі Доманівка та освітлено вулиці Центральна, Городня, Горького та інші.  Здійснено поточний ремонт електромережі та відновлено зовнішнє освітлення вулиць Центральна, Городня, Першотравнева, Народна, Північна, Перемоги, Козацька, Шевченко, Західна, Кузнечна, Лесі Українки, Чкалова, Калинова, Гагаріна, Будівельна у селищі. Доманівка, вулиці Шкільна, Гагаріна, Киртка, Механізаторів, Новогоголівська, Квіткова у селі Маринівка.

Повідомляємо громадянам, які проживають на вулиці Нова у селищі Доманівка, що відділом житлово-комунального господарства, архітектури та благоустрою селищної ради  вивчається можливість будівництва нової лінії зовнішнього  освітлення, орієнтовна вартість, якої становить 50,0 тис.грн, а саме: технічні умови, проєктно-кошторисна документація та виконання монтажних робіт.

Роботи по освітленню вулиць населених пунктів громади тривають.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше