Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги жителів Доманівської громади!

Новина
22.09.2021

За результатами засідання Державної комісії ТЕБ та НС 23 вересня з 00 години по всій території України встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки!

Кабінет Міністрів України прийнявши Постанову від 13 вересня 2021 р. № 954 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 і від 29 червня 2021 р. № 677» змінив обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, а саме масові заходи мають відбуватися, якщо на одну людину є щонайменше 4 кв.м. території.

Заклади освіти працюватимуть за умови, якщо не менше 80% працівників мають хоча б 1 щеплення від коронавірусу.

Також повідомляємо, що 23 вересня відбудеться засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Доманівській селищній раді, прийняте рішення невідкладно буде опубліковано на сайті селищної ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше