Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги суб’єктів господарювання та організаторів масових заходів пов’язаних зі святкуванням новорічних та різдвяних свят на території Доманівської селищної ради!

COVID-19
09.12.2021
Керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної НС природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Миколаївської області підписав розпорядження № 23 від 02.12.2021 щодо посилення заходів з попередження, протидії розповсюдженню коронавірусної хвороби COVID-19 під час проведення новорічних свят.
✅На виконання цього розпорядження, Доманівська селищна рада доводить до відома та попереджує керівників суб’єктів господарювання та організаторів заходів, пов’язаних зі святкуванням новорічних та різдвяних свят на території Доманівської селищної ради про особисту відповідальність щодо неухильного виконання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтої» - «червоної» зон епідемічної небезпеки відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».
✅Також у розпорядженні зазначається, що згідно з частиною восьмої ст. 75 Кодексу цивільного захисту України «Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації є обов’язковим для виконання всіма суб’єктами, які беруть участь у ліквідації надзвичайної ситуації, а також громадянами і суб’єктами господарювання, розташованими у зоні надзвичайної ситуації».
Бережіть себе та своїх близьких дотримуючись карантинних заходів!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше