Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги!

Оголошення
13.12.2021

17 грудня 2021 року о 10-00 в залі засідань Доманівської селищної ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. До розгляду пропонуються наступні питання:

  1. Про уточнення показників прогнозу бюджету Доманівської селищної територіальної громади на 2022 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету селищної ради від 17.08.2021 №111 та врахування їх у проєкті бюджету на 2022 рік.

  2. Про бюджет Доманівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

  3. Про визначення видів оплачуваних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт та переліку об’єктів для виконання порушниками таких робіт у 2022 році.

  4. Про затвердження переліку видів громадських робіт на 2022 рік.

  5. Про прийняття на баланс відділу соціального захисту та охорони здоров’я Доманівської селищної ради як майно комунальної власності громади дитячий будинок сімейного типу, придбаний за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам.

  6. Про затвердження Плану заходів щодо запобігання корупції в Доманівській селищній раді на 2022 рік.

  7. Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Доманівської селищної ради на 2022 рік.

  8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Доманівської селищної ради Миколаївської області від 16 серпня 2007 року № 177 «Про квартирний облік».

  9. Про надання дозволу на укладання купівлі – продажу житлового будинку, що належить неповнолітній ПІБ, дата народження.

  10. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше