Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Менторинг процесу реалізації Стратегії сталого розвитку Доманівської об’єднаної територіальної громади

Новина
23.09.2021

20 та 21 вересня у Доманівській селищній раді відбувся менторинг процесу реалізації Стратегії сталого розвитку Доманівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки за участі секретаря селищної ради Вікторії Кузніченко, керівників виконавчих органів, депутатів, старост та членів робочої групи з розробки Стратегії.

Захід проведений у форматі «Майстерня для Групи Стратегічного планування» фахівцями польсько-української експертної групи у складі Пшемислава Фенриха, Магдалени Братко, Оксани Колісник та асистентки програми DOBRE Людмили Проценко.

Учасниками заходу здійснено бліц-моніторинг процесу реалізації Стратегії розвитку громади шляхом проведення SWOT аналізу та обговорено заходи щодо актуалізації і оновлення Стратегії розвитку на наступний період з урахуванням змін, що сталися у громаді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше